Rekonstruktion

Skab de bedste forudsætninger

Hvis en virksomhed kommer i økonomiske problemer, kan det være nødvendigt at genforhandle aftaler med kreditorer og andre samarbejdspartere med henblik på at sikre virksomhedens overlevelsesevne og derved også det fremadrettede samarbejde.

Dette kan ske udenretligt eller ved indgivelse af rekonstruktionsbegæring til skifteretten.

Uanset formalia er det vigtig at handle, inden det er for sent, så virksomhedens og samhandlens fremtidsmuligheder ikke begrænses.

Et rekonstruktionsforløb sikrer en virksomhed økonomisk fred i en periode.  En rekonstruktion skal helst føre til, at virksomheden kan overleve på længere sigt. For at skabe de bedste forudsætninger for, at parterne kan indgå en aftale er det vigtigt hurtigt at skabe et fælles, uvildigt beslutningsgrundlag ved registrering og værdiansættelse af alle aktiver.

I praksis rykker vi ud til virksomheden, så snart vi rekvireres, for at foretage den første dokumentation af aktiverne i antal og værdi.

En rekonstruktion er af gode grunde en følelsesmæssig svær situation for ejerne af de pågældende virksomheder. Det er vigtigt, at vurderingsmændene i den situation optræder professionelt og med god situationsfornemmelse. Alle vore partnere og vurderingseksperter har mange års erfaring i at håndtere denne situation.

 

Kan vi hjælpe?

Ønsker De nærmere info omkring værdiansættelser eller et af vores øvrige produkter?

KONTAKT OS NU