Konkurs

I forbindelse med konkurs er det essentielt hurtigt at få et overblik over virksomhedens værdier og om muligt skride til handlinger, der sikrer værdierne for kreditorerne. Med en umiddelbar registrering og værdiansættelse af virksomhedens aktiver skabes grundlaget for sikring og fastholdelse af værdierne.

Grundlaget skabes også for diskussionen med kreditorerne omkring afhændelse af aktiverne enten samlet eller individuelt.

Udover vurderingsarbejdet bistår vi og gerne med den fysiske sikring af aktiverne ved at arrangere låseskift og eventuel fremvisning til potentielle købere.

Som en integregret del af vores digitale platform producerer vi gerne salgskataloger til hjælp ved eventuel individuel realisering af aktiverne.

En konkurs er af gode grunde en følelsesmæssig svær situation for ejerne af de pågældende virksomheder. Det er vigtigt at vurderingsmændene i den situation optræder professionelt og med god situationsfornemmelse. Alle partnere og vurderingseksperter har mange års erfaring i at håndtere denne situation.

Kan vi hjælpe?

Ønsker De nærmere info omkring værdiansættelser eller et af vores øvrige produkter?

KONTAKT OS NU