Forretningspolitik

Hurtig vurdering af aktivet

Dansk Erhvervsvurdering A/S’ væsentligste konkurrenceparameter er på meget kort tid at sikre kunden en uafhængig, kvalificeret registrering og værdiansættelse af alle former for aktiver (både materielle og immaterielle). Dermed er kunden sikret, at aktivmassen er fastlåst og registreret.

Langvarige relationer

Dansk Erhvervsvurdering A/S mål er at skabe langvarige relationer til kunderne ved at levere sikre vurderingsrapporter, der bidrager til opbygningen af selskabets image, som et selskab der leverer uafhængige, troværdige vurderinger.

Kvalitetsrapporter

De afgivne vurderingsrapporters udformning og indhold lever op til de relevante juridiske og øvrige standarder, så de kan indgå som dokumentation i forhold til SKAT, Domstole og andre offentlige myndigheder.

Til tiden

Vurderingsopgaver løses på alle tidspunkter. Vi kan fremsende en vurderingsrapport til kunden i løbet af meget kort tid, og på det fremmedsprog kunden måtte ønske.

Uvildighed

En partner eller de øvrige personer, der er tilknyttet selskabet, kan som hovedregel ikke medvirke – direkte eller indirekte – ved omsætning af et aktiv, som er vurderet af Dansk Erhvervsvurdering A/S. Dog kan der som en rådgivning henvises til andre firmaer. En rekvirent af en vurdering kan aldrig – direkte eller indirekte – påvirke Dansk Erhvervsvurdering A/S værdiansættelse.

Kan vi hjælpe?

Ønsker De nærmere info omkring værdiansættelser eller et af vores øvrige produkter?

KONTAKT OS NU